portfolio_1

Táplálkozási tanácsadás

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen hibákat követsz el táplálkozásod során, szeretnél eligazodni az élelmiszerek és tápanyagok világában és szeretnél ismereteket szerezni, útmutatást kapni a helyes étrend és étkezési szokások kialakításával kapcsolatban, akkor jelentkezz Táplálkozási tanácsadásra. Táplálkozási naplód elemzése után összeállítok neked egy „minta napot”, hogy lásd, hogyan kell kinéznie egy napi étkezésnek.
portfolio_2

Személyre szabott étrend

A személyre szabott étrend az egyéni igényeket és jellemzőket figyelembe véve ideális kalóriaérték és tápanyagarány mellett biztosítja a célnak megfelelő optimális energia bevitelt. Mindezt úgy, hogy nem kell megváltoztatnod étkezési szokásaidat. Kisebb túlsúly esetén a 10 napos, nagyobb súlyfeleslegnél a Negyedéves programot ajánlom. Személyre szabott étrendedet gyorsan, egyszerűen, online kapcsolattartás mellett is elkészítem neked.
portfolio_5

Díjtáblázat

A különböző szolgáltatásokat, programokat egymással összekötve, kombinálva is megrendelheted, hogy az számodra a legmegfelelőbb, legkényelmesebb és leginkább költségkímélő legyen. A szolgáltatások díjait könnyen átlátható, táblázatos formában itt találod.
portfolio_3

Jelentkezés

Jelentkezni, szolgáltatást megrendelni egy űrlap kitöltésével tudsz, ahol személyes adataid megadása után egy legördülő listából kiválaszthatod a neked megfelelő programot, ugyanakkor lehetőséged van kérdéseid, megjegyzéseid elküldésére is.