GYIK

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban felmerülő általános kérdések.
 • 1

  Az étrendek különleges, nehezebben beszerezhető alapanyagokat tartalmaznak?

  Az étrendjeink összeállításához nincs szükség nehezen beszerezhető, drága alapanyagokra, ugyanis a helyes táplálkozás nem ezen összetevők feltétele. Gondosan összeállított étrendjeink az aktuális célokhoz igazodnak, kerülve minden szélsőséget.

 • 2

  Jelentősebb kiadással jár az, ha egy választott étrendprogramot követek?

  Étrendjeink kerülik a szélsőséges élelmiszer-választásokat, ezért plusz kiadással nem kell számolni. Mivel az étrend meghatározza az élelmiszereket és azok mennyiségét, ezért elkerülhetővé válik, hogy felesleges termékeket válassz a kosaradba, így akár a kiadásokat is képes csökkenteni.

 • 3

  Az étrendek követésének van valamilyen eszköz feltétele?

  Semmi másra nem lesz szükséged csak egy konyhai mérlegre.

 • 4

  Az étrendek mellé szükséges-e a rendszeres sport?

  Az étrendek alkalmazásának nem feltétele a rendszeres sportmozgás. Kiváló eredményeket lehet elérni nélküle is, de a hatékonyság növelése érdekében érdemes lehet beiktatni a heti rendszerességű mozgást.

 • 5

  Nem tudok főzni! Gondot jelent ez?

  Az általunk használt receptek könnyűek, gyorsak és könnyen elsajátíthatóak, így akár egy kezdő szakácsnak sem okoznak problémát. Bátran vágj bele!

 • 6

  Hobbi/Versenysportolóként egyedi programra van szükségem. Lehetséges ez?

  Mivel a sportolók táplálkozása rengeteg tényező függvénye, ezért NutriPro illetve NutriProX csomagunkat ajánljuk, ahol szakembereink segítségével az aktuális célokhoz és edzésmunkához tudjuk igazítani étrendjeinket. (Sportágspecifikus táplálkozás, táplálkozás optimalizálás a maximális teljesítmény érdekében, izomépítés elősegítése, stb...)

 • 7

  A Nutriexpert szolgáltatásait csak belföldön tudom igénybe venni?

  A Nutriexpert szolgáltatásait bárhol a világon tudod alkalmazni. Mivel az étrendek nem tartalmaznak különleges élelmiszereket, ezért az étrendek használata nem okozhat gondot.

Novák Péter táplálkozástudományi szakember

Novák Péter

táplálkozástudományi szakember

Kövess Instagramon!