Nutri Komplex GYIK

NutriKomplex szolgáltatásunkkal kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések.
 • 1

  NutriKomplex csomag tartalmaz pontos recepteket és mennyiségeket?

  Igen, mindegyik csomagunk tartalmaz pontos mennyiségeket, viszont a NutriKomplex csomagunk pontos, könnyen és gyorsan elkészíthető recepteket is tartalmaz.

 • 2

  Kevés időm van főzni. Van lehetőségem előre elkészíteni az ételeimet?

  Természetesen. Így is lenne célszerű, hogy minél kevesebb időt kelljen a konyhában töltened. De ha szeretsz főzni, napról napra is elkészíthetőek az ételeid.

 • 3

  A NutriKomplex csomagnál hány napi étkezéssel kell számolni?

  5 étkezést kell biztosítanod a nap során.

 • 4

  Van lehetőség arra, hogy belenézzek az étrendekbe, hogy lássam mit választok?

  Igen, a honlapon a különböző étrendek ételeire rápillanthatsz, így láthatod a kész ételeket és azok elkészítési idejét is.

 • 5

  Intenzív sportolás esetén is alkalmazható az étrend?

  Természetesen alkalmazható, hiszen Te magad tudod kiválasztani az étrend kalóriatartalmát. Amennyiben nem fogyás a cél, hanem a teljesítmény illetve a fejlődés támogatása, inkább NutriPro és NutriProX csomagunkat ajánljuk, ahol munkatársaink egy sokkal pontosabb, az edzéseidhez igazított étrendet készíthetnek számodra.

 • 6

  Vásárlás utána nem kaptam e-mailt, melyből letölthettem volna a NutriKomplex csomagot.

  Kérünk nézd meg a spam mappában is levelünket. Amennyiben ott sem találod, kérünk elérhetőségeink valamelyikén vedd fel a kapcsolatot velünk.

 • 7

  Vásárlás után derült ki számomra, hogy nem megfelelő kalóriatartalmú étrendet választottam. Van lehetőség visszafizetésre?

  Sajnos nincs lehetőség visszafizetésre, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik étrendet választod. (Lásd "Jogi kérdések" dokumentum az oldal alján.) Amennyiben nem tudsz dönteni, bátran kérj segítséget munkatársainktól a kapcsolati oldalon.

 • 8

  Elakadtam a NutriKomplex étrend használatával kapcsolatban. Kitől tudok segítséget kérni?

  Amennyiben a részletes étrendi útmutatónk sem nyújt választ kérdéseidre, kérünk vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal a kapcsolati oldalon.

Kövess Instagramon!

Follow