Nutri Pro X

Teljesen rád szabott hosszú távú étrendi programra van szükséged, legyen szó akár fogyásról akár sporttáplálkozásról?
Teljesen rád szabott étrendi programra van szükséged legyen akár szó fogyásról vagy sporttáplálkozásról?

A Nutri Pro csomagunk során egy előzetes táplálkozási anamnézist követően online konzultáción keresztül felmérjük és elemezzük a hozzánk forduló személy aktuális táplálkozási rutinját. Ez fog bennünket segíteni az általunk készített étrend kialakításában.Az étrend elkészítését kérdőíves felmérés előzi meg, amely a preferált élelmiszerekre vonatkozik, hogy csak szívesen fogyasztott élelmiszereket tartalmazó étrendet készíthessünk..

Mivel az étrend maximálisan személyre szabható, így fogyni vágyóknak, versenysportolóknak is ajánlani tudjuk.

A hosszútávú együttműködés során havi ciklusokban készülnek el az új étrendek az aktuális eredményekhez igazodva 3 hónapon keresztül.

 • 1

  NutriProX

  Amennyiben hosszú távú, személyre szabott étrendprogramra van szükséged, válaszd NutriProX csomagunkat.

 • 2

  Fizetés után munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a további teendõkkel kapcsolatban:

  A csomag tartalmaz egy elõzetes táplálkozási anamnézist, ezért a kitöltendõ táplálkozási naplót a kapcsolatfelvételt követõen munkatársunk elküldi Önnek. A napló kitöltése és visszaküldése után a "konzultációs idõpont" menüsor alatt tudsz idõpontot foglalni hozzánk.

 • 3

  Online konzultáció

  Az online konzultáció lebonyolításához nem szükséges külsõ szoftver telepítése a könnyû csatlakozás érdekében.

 • 4

  Elkészítjük az étrended

  A konzultáció végeztével a kapott információk segítségével elkészítjük számodra a céljaidhoz igazított, személyre szabott étrendünket, melyet minimum 1 hónapon keresztül tudsz alkalmazni.

 • 5

  3 havi étrendet kapsz

  Mivel a NutriProX csomagunk negyed évet fed le, ezért az étrendek között egy rövid konzultációt követõen elkészítjük számodra a következõ menüsorunkat, hogy a fejlõdés folyamatos maradhasson. Összesen tehát 3 havi étrendet kapsz tõlünk, melyek az elõzõ idõszak tapasztalataira, eredményeire épülnek.

 • Nutri Pro X
  Bejelentkezés