Nutri Simple GYIK

Gyakori kérdések a NutriSimple csomaggal kapcsolatban.
 • 1

  NutriSimple csomag a lehető legegyszerűbb étrendi program?

  Igen, a NutriSimple csomag az elérhető legegyszerűbb csomagunk. Mi csak egy élelmiszer-felhasználási csomagot állítottunk össze Neked gondosan, a megfelelő mennyiségekkel, ezek ételekké gyúrása a Te feladatod lesz. Így az egyszerűtől a bonyolultig mindenféle receptek összeállíthatóak, minden Rád van bízva.

 • 2

  Kevés időm van főzni. Van lehetőségem előre elkészíteni az ételeimet?

  Természetesen. Így is lenne célszerű, hogy minél kevesebb időt kelljen a konyhában töltened. De ha szeretsz főzni, napról napra is elkészíthetőek az ételeid.

 • 3

  A NutriSimple csomagnál, hány napi étkezéssel kell, hogy számoljak?

  3 nagyobb és 1 kisebb snack étkezést kell biztosítanod a nap során.

 • 4

  Mennyire lesz változatos az étrend?

  Mivel Te magad tudod összerakni az ételeidet egy viszonylag széles élelmiszerkosárból, ezért annak változatosságát is Te magad fogod meghatározni.

 • 5

  Intenzív sportolás esetén is alkalmazható az étrend?

  Heti 4+ illetve versenysport esetén inkább NutriPro és NutriProX csomagunkat ajánljuk, ahol munkatársaink egy sokkal pontosabb, az edzéseidhez igazított étrendet készítenek számodra.

 • 6

  Vásárlás utána nem kaptam e-mailt, melyből letölthettem volna a NutriSimple csomagot.

  Kérünk nézd meg a spam mappában is levelünket. Amennyiben ott sem találod, elérhetőségeink valamelyikén vedd fel a kapcsolatot velünk.

 • 7

  Vásárlás után derült ki, hogy számomra egy összetettebb programra van szükség. Van lehetőség visszafizetésre?

  Sajnos nincs lehetőség visszafizetésre, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik étrendi programunkat választod. (Lásd Jogi kérdések dokumentum az oldal alján.) Amennyiben nem tudsz dönteni, bátran kérj segítséget munkatársainktól.

 • 8

  Elakadtam a NutriSimple étrend használatával kapcsolatban. Kitől tudok segítséget kérni?

  Amennyiben a részletes étrendi útmutatónk sem nyújt választ kérdéseidre, kérünk vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Kövess Instagramon!

Follow