Rólunk

Ismerj meg minket és hozzáállásunkat!

Nem számít, hogy milyen céllal érkezel hozzánk, a mi szemléletünk változatlan: nem foglalkozunk sem divattrendekkel, sem pedig táplálkozással kapcsolatos megalapozatlan kijelentésekkel és gyakorlatokkal.

A Nutriexpertnél arra törekszünk, hogy a táplálkozás terén hatásos és tudományosan megalapozott eszközökkel segítsük a hozzánk fordulókat céljaik elérésében legyen az fogyás, hobbi vagy versenyszintű sporttáplálkozás, vagy egyszerűen csak egy egészséges táplálkozási rutin kialakítása.

Hazánk lakosságának háromnegyede valamilyen formában érintett az elhízásban, ezért munkánkat kiemelten fontosnak tartjuk, hiszen egy sikeres fogyás esetén nem csak jó közérzetet lehet nyerni, hanem életéveket is.

Bár az elhízás nagymértékben jelen van, szerencsére egyre több az elhivatott sportolni vágyó, akik nem csak edzés, de a táplálkozás terén is szeretnének a lehetőségekhez képest maximálisan teljesíteni. Mi segítünk abban, hogy a sport terén tett erőfeszítések még hatékonyabbak lehessenek.

Meggyőződésünk, hogy a helyes táplálkozás kialakításának feltétele (betegségek hiányában) nem a negatívként beállított élelmiszercsoportok, élelmiszer-összetevők kerülése, hanem a hosszú távon tartható, optimális táplálkozási rutin kialakítása, amely igazodik az egyén életmódjához és egyéni szükségleteihez.

Nutirexpert csapata

Novák Péter táplálkozástudományi szakember

Novák Péter

táplálkozástudományi szakember

Kövess Instagramon!